Ny logotyp!

Ålands Telefonandelslag övergår till en ny logotyp där det befintliga namnet ÅLANDS TELEFON bibehålls, men symbolen ändras från den blå telefonsiluetten till samma symbol som Ålands Telekommunikation Ab (Ålcom) har idag.

Symbolen kommer ursprungligen från genomskärningen av en fiberkabel och är sedan uppdelad i de tre huvudsakliga produktområdena; Blå för fast och mobil telefoni, orange för IPTV och grön för bredband och data. Grönt och orange har sina ursprung i Ålcoms tidigare profilfärger och den blå färgen kommer från både Ålands Telefons och Mariehamns Telefons profilfärger.

Med den här ändringen får man en distinkt men samtidigt gemensam symbol som klargör ursprunget och släktskapet mellan produkterna/tjänsterna och företagen: Ålands Telefon, Ålcom och Mariehamns Telefon. Andelslagets nya logotyp signalerar förnyelse, men med bibehållet ursprung.

o--o

Ålands Telekommunikation Ab (Ålcom) är Ålands Telefons (50%) och Mariehamns Telefons (50%) gemensamma intressebolag.
 

Hantverkargränd 1
22150 Jomala
Åland, Finland

Växel: +358 (0)18 41053
Fax: +358 (0)18 41299
Felanmälan: 10019
Allmänt: info@altel.ax

Öppet: måndag-fredag 8.00-16.00

Kontakt

Ålands Telefonandelslag är ett användarägt telefonbolag som har som målsättning att tillhandahålla ändamålsenliga, moderna och förmånliga teletjänster åt sina medlemmar. Vårt verksamhetsområde omfattar den faståländska landsbygden och Vårdö.

Om oss