Rekrytering

OBSERVERA ATT ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DENNA TJÄNST GÅTT UT!

 

SOMMARVIKARIE

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är enklare kontorssysslor såsom kundmottagning, telefonväxel, inkommande och utgående post. Arbetsspråket är svenska.

Din bakgrund
Du som söker bör vara serviceinriktad och kan ta emot våra kunder både via telefon och besökare på ett trevligt sätt. Du har datorvana, är noggrann och är van att jobba med att hålla ordning och reda bland dina arbetsuppgifter. Du har god förmåga att jobba både självständigt och i team.

Vi erbjuder
Du får ett flexibelt och varierande arbete med delvis eget ansvar. Tjänsten är ett vikariat på ca en (1) månad under perioden 2 juli-17 augusti 2018 förutom vecka 30. Normal arbetstid är vardagar 08.00—16.00, men kan också variera över tiden.

För mera information vänligen kontakta VD och Teknisk Chef Jonas Sundborg,
018-359 200.

Skicka Din ansökan med kort CV märkt ”Sommarvikarie”, till rekrytering@altel.ax eller per post till Ålands Telefonandelslag, Hantverkargränd 1, AX-22150 JOMALA senast den 3 maj 2018.

 

Vi har redan framtidens fibernät

Ålands Telefonandelslag är ett lokalt, åländskt telebolag som är verksamt på Åland förutom Mariehamn och Föglö. Ålands Telefons fibernät är redan väl utbyggt och tack vare en mycket stor efterfrågan på fiberbaserade tjänster så byggs fibernätet ut ytterligare i rask takt. Vi levererar tjänster för bredband, TV, telefoni och larm samt växellösningar. Ålands Telefon har ca 30 anställda.

Ålands Telefon äger hälften av Ålands Telekommunikation Ab (ÅLCOM) och deltar aktivt i utvecklandet och driften av det åländska mobilnätet, bredband och TV lösningar.

Hantverkargränd 1
22150 Jomala
Åland, Finland

Växel: +358 (0)18 41053
Fax: +358 (0)18 41299
Felanmälan: 10019
Allmänt: info@altel.ax

Öppet: måndag-fredag 8.00-16.00

Kontakt

Ålands Telefonandelslag är ett användarägt telefonbolag som har som målsättning att tillhandahålla ändamålsenliga, moderna och förmånliga teletjänster åt sina medlemmar. Vårt verksamhetsområde omfattar den faståländska landsbygden och Vårdö.

Om oss